[VIDEO] “Paling kelakar..”- Watak Tapan Kembali, Netizen Gelak Besar Gara2 Jep Sepahtu

kumpulan Sepahtu yang dianggotai oleh Jep, Rahim, Shuib dan Pak Ya dalam rancangan Sepahtu Reunion Live, tentu ramai yang masih ingat dengan watak Tapan yang pernah satu ketika dulu membuatkan ramai terhibur.

Jep dalam Sepahtu Reunion Live 2017 mencetuskan warganet tidak dapat menahan ketawa dengan wataknya sebagai pemuda gila yang mana lakonannya dalam sitkom tersebut sangat menjadi. Namun begitu, pada malam tadi pula watak Tapan lakonan Jep kembali mencuit hati penonton

Boleh dikatakan, Jep sekali lagi membuatkan set Sepahtu Reunion Live huru-hara gara-gara lawaknya yang tidak hanya mengundang lucu buat penonton malah rakan-rakannya juga tidak dapat menahan ketawa.

Mana tidaknya, Jep ini membuka sahaja mulutnya untuk berdialog memang kecoh. Apatah lagi dengan lawak spontannya. Malah pelakon jelita, Mira Filzah yang menjadi tetamu jemputan pada malam tadi juga terhibur dengan gelagat Jep ini.

“Tapan punya punchline ini malam bikin 1 tearer Shah Alam gelak kaw kaw,” Ujar penonton malah salah satu rakaman video pendek yang tular itu juga mencetuskan warganet di platform TikTok turut sama terhibur dengan telatah Jep membawa watak tersebut dan menjadi bualan ramai.

“Yang ni paling kelakar”

Jep

“Berdekah aku”

IMG_20220819_124814

“Pusing dia win”

IMG_20220819_124842

“Tapan kalau masuk MLM minggu kedua dah umum juara”

JepIMG_20220819_124944

Sumber: HCL, Youtube

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *