Tengok Konsert Billie Eilish Terlalu Jauh, Penonton Luah Rasa Tak Puas!

Konsert Billie Eilish yang julung-julung kalinya diadakan di Malaysia dan bersiaran langsung pada Khamis ini telah menjadi perhatian ramai. Dari mula beratur sebelum masuk ke stadium, beberapa kejadian yang tak menarik berlaku hinggalah semasa konsert itu berlangsung.

Macam-macam hal setelah beberapa tahun disebabkan pandemik tidak boleh ada konsert, ramai anak muda yang juga peminat penyanyi antarabangsa ‘melepaskan rindu’ dengan menghadiri acara terbabit. Salah satu yang mencuri perhatian ramai adalah ada beberapa individu yang meluahkan rasa tidak puas hati dengan kedudukan penonton dalam stadium berkenaan.

Salah seorangnya adalah influencer dan usahawan, Khairul Aming yang berkongsikan tempat duduk penonton yang terlalu jauh dari pentas. Malah ada pula ruang yang banyak kosong di padang membuatkan sebahagian penonton tidak dapat melihat dengan jelas penyanyi tersebut.

Berikut antara perkongsian rakaman tengok konsert Billie Eilish terlalu jauh yang dimuat naik menerusi akaun TikTok Khairul Aming ini:

@khairulaming jauh matttt 😭 #billieeilish #happierthaneverworldtour #bukitjalil ♬ original sound – jenna

Selain Khairul Aming, seorang penyanyi dikenali dengan Yasmin Aziz turut meluah rasa tidak puas hati dengan kedudukan di dalam stadium berkenaan. Berikut adalah luahanya itu:

@yazminaziz RM500 and doesn’t come with binoculars 🥲 #fyp #tiktokmy #billieeilishmalaysia ♬ original sound – Yazmin Aziz

Bayar tiket dengan harga RM500++ tapi hanya dapat saksikan konsert dari kedudukan terlalu jauh buatkan mereka ini rasa tidak berbaloi. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian rakaman luah tengok konsert Billie Eilish terlalu jauh ini:

“Macam kena kuarantin daripada jauh je”

Screenshot at Aug 19 08-41-24

“Depankan je la stage tu..Geram betul la dengan organizer konsert”

Screenshot at Aug 19 08-41-02

“Jauh bebenor saya yang rabuh jauh kirim salam jela”

Screenshot at Aug 19 08-40-36

“Lain kali bawa bola, boleh main dekat padang sebelah tu”

Screenshot at Aug 19 08-40-00 sumber:hcl

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *