“Tengok 100 kali”- Video TikTok Janna Nick & Puteri Sarah jadi perhatian,Sekali Neelofa Masuk Komen

Kini menerusi platform, TikTok anda dapat menonton pelbagai jenis content yang dilakukan oleh pengguna platform tersebut yang mana ada yang berkongsikan kejadian lucu, kehidupan gembira mereka dan ada juga memuat naik video content yang memaparkan ilmu.

Selain itu, jenis content yang popular juga dengan menghasilkan video miming mengikut sound yang menjadi trend ikutan ramai. Melihatkan pula gelagat dua selebriti popular, Janna Nick dan Puteri Sarah Liyana dalam video TikTok mereka nampaknya membuatkan pengguna TikTok cukup terhibur.

Puteri Sarah

Menerusi video TikTok Janna Nick yang turut dikongsikan melalui laman Instagram miliknya ini bukan hanya peminat dan pengikut sahaja yang terhibur malah rakan selebriti juga dilihat tidak dapat menahan ketawa melihatkan gelagat dua pelakon jelita itu.

Mana tidaknya, Janna Nick pada awalnya membuka mulut untuk miming satu sound di TikTok namun selepas giliran Puteri Sarah Liyana membuatkan Janna Nick juga terkejut. Sangat menghayati! Sehinggakan rakaman video mereka menarik tumpuan ribuan pengguna di Instagram yang lalunya mencuit hati mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

“Sabar nyeh Puteri Sarah Liyana,” tulis Janna Nick diruangan kapsyen. Video dikongsikan itu juga ternyata dihujani dengan ratusan reaksi peminat yang turut terhibur dengan gelagat comel dua selebriti berkenaan.

“Weey hahahahaha…”- Neelofa

IMG_20220817_123025

“Korang berdua ni ada-ada je lah”

IMG_20220817_123133

“Aku ulang-ulang banyak kali…”

IMG_20220817_123133

“Hahaha puas sangat tengok…”

IMG_20220817_123045

sumber:hcl

About admin blog

Check Also

“Alhamdulilah, Mak Nak Awal, Saya Langsungkan Majlis Pada..”- Tahniah Shuib Umum Berita Gembira

PELAWAK dan penyampai radio Suria FM Shuib menyifatkan kehadiran ahli perniagaan Watie Hanifiah dalam hidupnya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *