“Nmpak serasi sngat..” (Video) Selepas Melᾰmar Dlm Live, Akhirnya Abg Viva Sah Brtunang, Sibυk Urus NGO Bersama Pasangan

Sukarelawan, Azwan Omar yang terkenal dengan jolokan ‘Abang Viva’ sekali lagi trending di media sosial apabila tu.lar rakaman dirinya mendedahkan telah mengikat tali pertunangan bersama pilihan hati.

Azwan, 30, dilihat muncul dalam sebuah rancangan temu bual di televisyen bersama tunangnya, Enova baru-baru ini, mengakui mereka kini sudah bertunang dan sedang si.buk menguruskan sebuah Pertubuhan Gerakan Kebajikan Abang Viva yang ditubuhkannya sendiri.

VIDEO:

Berkongsi cerita, Azwan selesa menjalankan misi bantuan bersama tunangnya itu kerana mereka berdua mempunyai minat kepada usaha kebajikan serta turut dibantu oleh beberapa anggota lain.

Terdahulu, tu.lar rakaman TikTok yang menyaksikan Azwan mela.mar pasangannya itu untuk dijadikan isteri ketika sedang melakukan sesi ‘TikTok Live’ di dalam ker.eta sambil menunjukkan seben.tuk cincin sebagai tanda kei.khlasan.

VIDEO:

Sehubungan itu, orang ramai mula bert.eka-teki dengan status sebenar hubungan antara Azwan dan wanita tersebut, dan rata-ratanya memberi kata-kata seman.gat serta mendoakan agar keduanya berjodohan.

“Alhamdulillah, akhirnya Abang Viva kita dah jumpa pasangan yang aktif dalam melakukan aktiviti kebajikan, baru lagi semangat nak turun jalankan misi,” ujar Dalilah.

“Nampak se.rasi, dua-dua merah muka bila disoal tentang hubungan masa sesi ‘live’ di televisyen, moga hubungan terjalin sampai jannah, cepat-cepat kahwin, tak sabar nak tengok,” komen Fatin Hanani

Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: KOSMO! ONLINE

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Dia ni tak tahu ke siapa yang gom0l dia tu adeh,” – Netizen

Seperti yang kita tahu, kanak-kanak sememangnya mempunyai perangai mereka yang tersendiri dan pastinya banyak tenaga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *