MV Aksi Gεlek Dikr1tik!, Baby Shima Tampil Buka Mυlut Salᾰhkan Hal Ini.

GARA-GARA video te.aser lagu baharu yang dimuat naik oleh usahawan Datuk Seri Aliff Syukri, penyanyi Baby Shima turut menerima tem.pias k.eca.man netizen kerana dilihat kurang sopan ekor.an berg.el.ek dan berpakaian m.enc.olok mata.

Shima atau Nur Ashimah Ramli, 30, enggan ambil pusing dengan komen pe.das netizen malah sudah ter.biasa dengan situasi berkenaan.

Baginya, dak.w.aan mengatakan aksi.nya ket.erlalu.an atau lu.c.a…h hanyalah imaginasi penonton yang terfikir ke arah itu.

aliff syukri 1

Aksi ge.lek Shi.ma bersama Aliff di.ke..cam te.ru.k netizen.

“Saya tidak ambil kisah dengan komen netizen lagi sebab memang tidak boleh dikawal apa yang mereka mahu katakan. Kalau kata lucah itu mungkin kerana mereka terlalu banyak berimaginasi.

“Biarlah orang nak kec.a..m. Saya tidak boleh hal.ang semua itu,” katanya kepada mStar.

Sementara itu, Shima turut menjawab kek.eliruan peminat tentang kerjasama bersama Aliff dalam lagu berjudul Baby Sayang itu kerana sebelum ini hubungan mereka dikatakan tidak baik.

Berada di bawah satu syarikat peng.rusan, Shima menjelaskan tidak menjadi kesalahan untuk mereka berd..uet dalam lagu tersebut dan i.su pertelingkahan antara mereka sebelum ini sudah pun selesai.

“Saya ada bertemu Aliff sebelum ini dan kami saling bermaaf-maaf.an. Cuma perkara tersebut saya tidak pernah kongsi di media sosial. Semuanya sudah selesai.

Kalau kata lu.cah itu mungkin kerana mereka terlalu banyak berimaginasi

BABY SHIMA

PENYANYI

“Sekarang kami di bawah syarikat pengurusan yang sama, jadi apa salahnya buat kerjasama dengan tampil lagu baharu ini,” jelasnya.

Terdahulu video yang dimuat naik oleh Aliff mendapat respo.ns netizen yang mera.sa.kan aksi mereka keterlaluan.

baby shima 34

Shima eng.gan ambil pusing ke.ca.man netizen.

Isu ini juga mendapat perhatian pendakwah bebas Da’i Wan Dazrin yang me.ngang.gap tegu.ra.nnya terhadap Aliff sebelum ini sia-sia kerana masih terus melakukan kaedah pema.sa.ran sebegitu.

Sebelum ini Aliff sudah menerima krit.ikan ter.uk selepas tam.pil dengan lagu Kelepok Raya yang menunjukkan aksi lelaki lembut menari sehingga dia dipanggil oleh pihak Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM) untuk memberi keteran.gan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: mStar

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *