“Inilah video yang selalu buat I sedih yang teramat…”- Shuib Sepahtu

Tanggal 9 Ogos, genaplah setahun pemergiaan penyanyi terkenal, Allahyarham Siti Sarah Raissuddin. Pelawak dan usahawan, Shuib Sepahtu atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad melalui ruangan Instagram peribadinya bagaimanapun dilihat memuat naik satu rakaman video kenangannya bersama arwah Siti Sarah.

Shuib menyatakan bahawa rakaman video ini yang selalu membuatkan dirinya teramat sedih dimana arwah Siti Sarah hamil lima bulan dan ia merupakan tempat kegemaran isterinya.

“Inilah video yang selalu buat I sedih yang teramat. Masa ni pregnant 5 bulan, You nak sangat makan dekat tempat favourite you. Berkali kali call sebab nak ajak pergi makan. Bila I pergi amik, buat pulak muka comel, dengan manjanya sekali.” Katanya.

Shuib menerusi video dilihat menjemput isterinya dirumah untuk makan bersama-sama, perbualan mereka bagaimanapun mengundang sebak buat rakan selebriti dan peminat. Manakala Shuib juga bersyukur kerana dapat membawa arwah Siti Sarah makan ditempat yang dimahukan.

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

“Pada suami semua, selagi mana kita boleh tunaikan permintaan orang yang kita sayang, cubalah sehabis baik untuk memenuhi segala permintaan yang tersayang kerana mungkin itu adalah permintaan yang terakhir. Terima kasih yang terus mendoakan Siti Sarah…” pesan Shuib Sepahtu diruangan kapsyen dimana video dikongsikannya itu juga menjadi tumpuan ribuan pengguna Instagram.

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

“Al-Fatihah”

Shuib

“Alhamdulillah kenangan manis…”

Shuib

“Allahu, tak kuat nak tengok ni…”

IMG_20220809_160200

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan ini di bawah seperti berikut:

Sumber:HCL

About admin blog

Check Also

[VIDEO] “6 Tahun Dulu..”- Isυ Pakaian Menjo̞lok Mata Riena Diana Dikecαm?, Sekali Tuan Badan Tampil Buka Mulut!

Pelakon yang cukup terkenal dengan karakter Lailer dalam Kampung People, Riena Diana baru-baru ini menjadi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *