“Bila dia bercakap bersih je ikhlas dari hati”- Ryan Bakery dipuji netizen

Sebut sahaja nama Ryan Bakery, kini di media sosial content creator dan personaliti media sosial tersebut tidak asing lagi bagi ramai dengan kejayaannya menghiburkan pengguna media sosial dan platform TikTok dengan menggamit memori ramai ketika zaman kanak-kanak dan persekolahan.

Walau bagaimanapun, nampaknya selepas muncul di rancangan popular Meletop, Ryan Bakery mengundang peminat teruja lagi dengan jemputan pihak radio Sinar yang dalam pada masa sama dapat menjawab beberapa persoalan yang sering menjadi tanya buat peminat tentang influencer terkenal ini.

@sinar_my Bakery tu nama ayah Ryan tau. Jadi ni lah sebutan yang betulnya. @ryanbakery ♬ original sound – SINAR

Perkongsian di akaun, Sinar_my itu juga dapat membuatkan peminat lagi sekali mengetahui tentang nama ayahnya apabila dia menggunakan panggilan Ryan Bakery di akaun media sosial miliknya. Sebutan tersebut bagaimanapun menjadi tanya tanya peminat sebelum ini kerana mengira dia juga terlibat dalam bidang kedai roti atau kek.

Selain ditanyakan soalan berkenaan oleh penyampai Sinar iaitu Siti Elizad, Angah dan Rahim, dia turut bercerita mengenai rakan-rakan rapatnya.

@sinar_my Siapa yang suka tengok video @ryanbakery mesti kenal kawan-kawan dia juga kan ? Hehe #PagiDiSINAR ♬ original sound – SINAR

Dalam pada itu, hantaran video-video tersebut di platform TikTok telah menarik perhatian ramai peminat Ryan Bakery dengan ribuan tanda suka ditinggalkan. Tidak sekadar itu, ruangan komen di perkongsian tersebut juga dihujani pelbagai reaksi yang turut memuji sikap Ryan Bakery.

“Oooh baru tahu”

IMG_20220804_105157

 

“Bila dia bercakap bersih je ikhlas dari hati dia…”

Ryan

“From zero to artis Ryan, padu rezeki dia…”

IMG_20220804_103216

“Nama baik, semoga dipermudahkan”

IMG_20220804_103238

Nanti dulu, anda juga pasti tidak ingin ketinggalan untuk membaca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Slamber Media

Sumber :  https://himpunanceritalawak.com/

About admin blog

Check Also

“Alhamdulilah, Mak Nak Awal, Saya Langsungkan Majlis Pada..”- Tahniah Shuib Umum Berita Gembira

PELAWAK dan penyampai radio Suria FM Shuib menyifatkan kehadiran ahli perniagaan Watie Hanifiah dalam hidupnya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *