”Suami Sifatkan Wajar Menang Anugerah”- Lakonan Ummi Nazeera Buat Ramai Kagum

Babak terakhir didalam episod terbaru drama, Risik Pada Hati yang ditayangkan semalam nyata meninggalkan kesan di hati para penonton.

Dalam episod tersebut, watak Adam yang dilakonan oleh Alif Satar akhirnya telah pun melafazkan cerai kepada isteri pertamanya, Hayla yang dibintangi Ummi Nazeera.

Babak tersebut nyata meraih pujian warganet yang sangat berpuas hati dengan kualiti lakonan yang ditunjukkan oleh barisan pelakon.

Selain netizen, antara yang turut sama memuji kualiti lakonan para pelakon termasuklah suami kepada Ummi Nazeera, Dr. Izzar Anwari.

Malah, Dr. Izzar juga sempat berseloroh mengenai lakonan isterinya itu.

Menurutnya, sebagai suami, dia sudah terbiasa melihat Ummi berpewatakan sedemikian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Izzar Anwari (@izzar)

“Padan muka kau Adam. Walaupun kau tak faham apa Hayfa rasa, at least kau merasa apa yang aku selalu dok kena,” tulisnya di Instagram.

Pada masa sama, bapa kepada dua orang cahaya mata ini turut memuji lakonan isterinya itu yang disifatkan wajar untuk mendapatkan pengiktirafan.

“Top notch acting by @umminazeera. Terbaik scene ni. Patut menang award.

“Memang dok repeat scene ni supaya Hayfa marah Adam banyak-banyak kali,” kongsinya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen terhibur membaca perkongsian tersebut selain turut selain turut sama memuji lakonan Ummie Nazeera.

“Kapsyen tak pernah tak kelakar. Ada-ada je.

“Hahaha. Doktor pun pernah juga la kena marah macam Adam tu ye?

“Caption doktor win tapi lakonan Hayfa memang best semalam.

“Memang terbaik scene ni. Meremang tengok Ummi berlakon.

“Tak jadi nak sedih bila baca caption. Mesti Ummi garang dekat rumah,” antara komen-komen netizen di Instagram.

Terdahulu, episod terakhir Risik Pada Hati bakal ditayangkan pada hari ini.

Selain Alif dan Ummi, drama ini turut dibintangi pelakon-pelakon hebat tempatan antaranya, Zara Zya, Izzue Islam dan Ifa Raziah.

Sekadar informasi, Dr. Izzar dan Ummi telah mendirikan rumah tangga mereka pada tanggal 23 Januari 2017 dan dikurniakan dua orang cahaya mata Ayra Aneesah dan Aysha Arsyla.

Sumber & Kredit Foto: Instagram Dr. Izzar & Ummi Nazeera

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:https://www.mediahiburan.my/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *