“Hebat Gilɑ dohh Ummi Nazeera”- BTS Babɑk Hayfa Dicerɑikan Adam Buat Netizen Puas

Semakin emosi penonton menyaksikan drama Risik Pada Hati yang kini masih bersiaran di kaca televisyen menerusi siaran TV3 di Slot Akasia apabila k0nflik dialami antara watak Hayfa, Adam dan Aisyah semakin ‘p4nas’ dengan mencVri tumpuan ramai sejak akhir-akhir ini.

Malah menerusi episod yang ke-27, drama Risik Pada Hati menjadi buah mulut penonton dengan pelbagai spekulasi apabila Hayfa lakonan daripada Ummi Nazeera yang meluahkan perasaannya kepada suami, Adam lakonan Alif Satar.

@ainaizzatiaziz tak tahu nak kesian kat siapa dah. korang team siapa? #risikpadahati ♬ Tak Ingin Usai – Keisya Levronka


Meskipun terungkap penjelasan antara konfl1k dialami Adam dengan isteri keduanya, Aisyah namun lu4han Hayfa mencetuskan ramai membuat pelbagai spekulasi yang mana ada yang yakin, dia rasa serba salah dan sengaja membuat sedemikian demi Adam dan Aisyah.

Walau bagaimanapun, penonton setia Risik Pada Hati begitu puas hati mendengarkan luahan Hayfa terhadap Adam dan lakonan Ummi Nazeera membuatkan ramai terkesan dan kagum dengan bakatnya apatah lagi setelah melihat bts atau video disebalik tabir lakonannya ini.

@ajuahmad_ Let me go 🔥🔥 LAST skali tu senyum puas 😝 sape tgk ulang lebih 3x kite geng 🤝 #behindthescenes #episode27 #risikpadahati #zamriezgoldenpicturessdnbhd #Akasiatv3 #tv3malaysia #fyp #fypdongggggggg #fypシ゚viral ♬ Aku Wanita Biasa – Krisdayanti & Anang


Hantaran video oleh pemilik akaun bernama, Ajuahmad_ tersebut mencuri tumpuan ramai dengan bts Risik Pada Hati yang merasa kagum juga kepada team drama terbabit yang diharapkan peminat agar drama itu juga menang anugerah selain lakonan Ummi Nazeera sebagai Hayfa turut dipuji ramai.

“Good Job…”

Hayfa

“Sudah sudah…”

Hayfa

“Puas hati…”

IMG_20220803_093607

“Puas hati… rasanya dah lebih 10x tengok”

IMG_20220803_093622

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:https://himpunanceritalawak.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

About admin blog

Check Also

“Perempuan cantik memang selalu kena fítnαh..”- Azhar Sulaiman mula bersuara ísu Isu Sophia Albarakbah!

Sejak akhir-akhir ini industri hiburan sekali lagi dike.jut.kan dengan satu kisah pendedahan oleh Bella Astillah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *