‘Tidur Dulu Ya Sayang, Nanti Kita Main Lagi’ – Doktor Sahkan Keadaan Ainul Mardhiah Kri.tik@l & Te.nat

Sebelum ini, nama adik Ainul Mardhiah pernah menjadi tumpuan masyarakat di Malaysia kerana mengh.idap ketum.buhan dalam mulut.

Terbaru, ibu kepada anak kecil itu memberitahu bahawa anaknya kini sedang dirawat di Un.it Rawatan Rapi Pedia.trik (PICU) kerana mu.ntah dan cir.it bi.rit.

Kr.itik.al dan te.nat

Bismillahirahmanirahim. Ainul berada di P.I.C.U sekarang. Doktor I.C.U beritahu keadaan Ainul kali ni agak kr.iti.kal dan te.nat. Satu badan penuh dengan wayar dah anak mama ni. Mama tak minta banyak. Mohon doakan anak kesayangan mama, Ainul Mardhiah ni jadi lagi kuat untuk lawan peny.akit ni.

Menurut ibu Ainul iaitu Nurul Erwani, anaknya kelihatan sangat tidak berma.ya selepas hari pertama mu.ntah dan ci.rit bi.rit. Oleh sebab itu, dia terus membawa Ainul ke bahagian kece.masan. Ujar Erwani lagi, anaknya te.nat disebabkan jang.kita.n ku.man di dalam tubuh badannya. Erwani turut memberi nasihat kepada ibu bapa di luar sana agar berhati-hati dengan vi.rus yang ada pada masa kini.

Walaupun Ainul duduk rumah je, jaga kebersihan pun kalau nak jadi memang akan jadi. Vi.rus ni jahat betul kacau anak mama sampai jadi macam ni. Ainul tidur dulu ya sayang, nanti Ainul dah bangun kita main sama-sama lagi.

Video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nurul Erwani Zaidi (@_nrlerwani)

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen mendoakan agar Ainul cepat sembuh dan kembali sihat seperti sedia kala. Netizen turut berharap Erwani tabah dan kuat dalam menjalani ujian ini.

 

Sumber: Nurul Erwani/OhBulan

About admin blog

Check Also

“Bet1s Besar Kayu Balak Tak Payahlah Tayang”, Penampilan Terkini Janna Nick Tervk Dikec4m Netizen

Pelakon dan penyanyi Janna Nick dikhabarkan baru putus cinta dengan bekas kekasih hatinya, Dini Schatzmann …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *