Casablanca versi ‘slow’ oleh gadis ini bikin Netizen sayu, “Sedap gilaaa sumpah”

Nampaknya hasil gandingan antara penyanyi, Nuha Bahrin dan Naufal Azrin dalam lagu duet mereka yang dilancarkan sebulan yang lalu berjudul, Casablanca mendapat sambutan hebat pendengar sehingga hangat menjadi buah mulut di media sosial.

Meskipun persembahan live pertama penyanyi berkenaan mendapat kritikan, namun beberapa persembahan di beberapa rancangan membuatkan nyanyian mereka menerima pujian oleh netizen.

Pun begitu, disebabkan lagu mereka viral di pelbagai platform mencetuskan pula Casablanca menjadi lagu pilihan untuk di cover oleh ramai pihak.

Seorang pengguna aplikasi TikTok, gadis yang popular dengan suara merdunya, daliafarhana ini juga nampaknya mendapat permintaan untuk membuat cover Casablanca yang mana komen netizen yang ditinggalkan berkata kepadanya, “Cuba cover lagu Casablanca and version slow gini.”

Walau bagaimanapun, nyanyian gadis berkenaan cover lagu Casablanca versi slow mengundang ramai ternyata turut merasai sedih apabila suaranya itu juga mendapat ribuan tanda suka yang mencecah, 200,000.

@daliafarhana Replying to @Mmaassiittaahh ♬ original sound – dalia

Dalam pada itu, gadis berkenaan yang mencuba memenuhi permintaan tersebut ternyata berhasil membuatkan warganet turut sedih dan terasa dengan nyanyiannya versi slow itu.

“Bestnye”

“Nuha Bahrin tengok ni bapak sedap…”

“Boleh tak nak pinjam suara dalia sehari, sehari je…”

“Dah jadi lagu sendu”

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: HCL

About admin blog

Check Also

[VIDEO] “Sanggup dedah aurαt demi netizen..”- Nak Buktikan Tk Hαmil. Sekali Ini Tindαkan Mengejut BCL

Baru-baru ini, selebriti terkenal berasal dari Indonesia iaitu Bunga Citra Lestari telah menjadi mangsa body shaming kerana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *