“Mungkin Ini Tegvran Kepada Saya Untuk Lebih Hati-Hati” – Aliff Aziz Ulas Video Viral Pelvk Intan Najuwa

Pelakon drama Jodohku Babysitter, Aliff Aziz tampil mengulas mengenai penularan klip video yang memaparkan aksinya berpelvk dengan pelakon Intan Najuwa baru-baru ini.

Jelas Aliff menerusi sesi siaran langsung Instagram pada Sabtu, dia menerima komen dengan hati yang terbuka.

“Saya nak jelaskan di sini saya pun manusia biasa. Ini bukan satu alasan kerana seperti yang ada memberi teguran..niat dan matlamat tidak menghalal cara. Saya setuju 100 peratus.

“Saya yakin ramai orang yang sayang saya. Saya bersyukur Allah hantar ramai orang untuk menegur dengan cara baik mahupun tidak.

“Dalam kehidupan ini penuh ujian dan ini adalah salah satu uj1an kepada saya. Saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang mendoakan, ris4u dan sayang akan saya.

“Saya hargai sangat. Mungkin ini adalah tegvan kepada saya untuk lebih berhati-hati insya-Allah,” ujarnya.

Biarpun berdepan dengan pelbagai tohmahan antaranya digelar penungg4ng agama, Aliff tenang dan tidak mudah melatah.

“Macam-macam komen saya terima. Itu hak masing-masing. Ada cakap saya tungg4ng agama, saya masih tak berubah.. Saya sebarkan dakw4h bukan kerana saya orang alim atau w4rak.

“Saya penuh kisah sil4m. Banyak lagi perlu diperbaiki dan dipelajari. Sebenarnya semua orang nak jadi baik.. cuma perjalanan kita berbeza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ( ألف عزيز ) (@iamaliffaziz)


“Niat dan matlamat tidak mengh4lalkan cara dan saya perlu peka. Saya mohon maaf kepada semua sekiranya ada rasa kec3wa, h4mpa sedikit,” tambahnya.

Terdahulu, tular sepotong klip video menyaksikan Aliff dan Intan berpelvk dalam s4lah satu adegan ketika menjalani penggambaran di Genting Highlands minggu lalu.

Intan bagaimanapun telah tampil menjawab komen-komen n4kal netizen dan meneg4skan ia sebahagian daripada bab4k drama Jodohku Babysitter yang sedang ditayangkan ketika ini.

Jodohku Babysitter ditayangkan pada setiap hari Isnin hingga Khamis, jam 10.00 malam mulai 6 Julai 2022 secara eksklusif di slot MegaDrama melalui saluran Astro Ria (104) serta turut boleh distrim menerusi On Demand di Astro Box dan aplikasi Astro GO untuk pilihan yang lebih fleksibel.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: Gempak

About admin blog

Check Also

[VIDEO] “6 Tahun Dulu..”- Isυ Pakaian Menjo̞lok Mata Riena Diana Dikecαm?, Sekali Tuan Badan Tampil Buka Mulut!

Pelakon yang cukup terkenal dengan karakter Lailer dalam Kampung People, Riena Diana baru-baru ini menjadi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *