Fazura Sukses Terima Anugerah, Fattah Amin; “You Deserved It Mommy. Mommy Kerja Kuat.”

Pelakon dan usahawan Nur Fazura Sharifuddin menzahirkan rasa syukur dan terharunya selepas menjadi penerima Ma laysia Most Outstanding Excellence Celebrity of the Year (Female) di 3rd World Excellence Entrepreneur Brand Celebrity Awards, Sabtu lalu.

Berterima kasih atas penghargaan yang diberikan, ibu kepada seorang cahaya mata ini turut memberikan dedikasi kepada semua pihak yang selama ini menjadi tulang belakang atas sukses yang dilakar.

“Faz bersyukur dan mengucapkan terima kasih diatas pengiktirafan sebagai Malaysia Most Outstanding Excellence Celebrity of the Year (Female) di 3rd World Excellence Entrepreneur Brand Celebrity Awards pada hari Sabtu lepas.

“Faz mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih kepada suami tercinta Fattah Amin dan puteri tersayang kami Fatima kerana sokongan dan kasih sayang yang diberikan selama ini,” tulisnya menerusi satu hantaran terkininya di Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)


Fazura pada masa sama terharu atas dedikasi buat abangnya, Ahmad Faiz yang banyak memberikan tunjuk ajar sejak sedekad lalu.

“Faz juga disini ingin merakamkan ribuan terima kasih kepada abang Faz, Ahmad Faiz yang merupakan mentor dan rakan perniagaan Faz sejak sedekad yang lalu. Banyak yang telah kami lalui bersama.

“Terima kasih juga kepada Team FAZURA yang sentiasa berusaha dengan penuh dedikasi dalam semangat kekeluargaan untuk memajukan perniagaan #MilikSemua. Tidak lupa juga kepada pengurus Faz, Iman Tang. I love you all.

“Tidak lupa kepada semua rakan-rakan dan para penyokong Faz serta peminat setia produk FAZURA. Faz sangat hargai sokongan dan doa darlings semua. Sekali lagi, terima kasih semua dan terus doakan kejayaan kita bersama, mudah-mudahan. Amin,” titipnya lagi.

Meninjau ke ruangan komen rakan artis dan peminat turut sama memberikan ucapan tahniah buat Fazura termasuk suami tercinta, Fattah Amin.

“You deserved it Mommy. Mommy kerja kuat,” komen yang ditinggalkan Fattah menerusi entri berkenaan.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: Media Hiburan

About admin blog

Check Also

[VIDEO] “6 Tahun Dulu..”- Isυ Pakaian Menjo̞lok Mata Riena Diana Dikecαm?, Sekali Tuan Badan Tampil Buka Mulut!

Pelakon yang cukup terkenal dengan karakter Lailer dalam Kampung People, Riena Diana baru-baru ini menjadi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *