Ditanya Isu Rumah Tangga, Jawapan Dari Noh Salleh Buat Wartawan ‘Koy4k’

Lumrah menjadi selebriti, pastinya segala kisah kerjaya dan peribadi akan menjadi perhatian para media. Macam penyanyi kumpulan Hujan iaitu Noh Salleh yang turut sama tidak terlepas apabila terdapat khabar angin mengenai rumah tangganya yang kini retak.

Tidak hanya berdiam diri, Noh tampil menafik4n khabar angin tersebut semasa ditemui oleh media baru-baru ini. Namun apa yang menarik perhatian ramai ialah reaksi dari Noh ini yang telah membuatkan ada wartawan yang ‘koy4k’ mendengar jawapannya itu.

Menerusi video yang dikongsikan Kosmo Online ini, Noh ditemu ramah oleh para media untuk menjawab mengenai spekulasi keretakan rumah tangganya bersama Mizz Nina. Penyanyi itu kemudian men4fikan khabar angin tersebut sebagai berita palsu semata-mata.

Malah Noh memberitahu dia hanya mengetahui mengenai khabar angin itu semasa ditemu ramah oleh wartawan pada waktu itu. Video itu kemudian menarik perhatian netizen apabila kedengaran salah seorang wartawan yang seakan-akan ‘koy4k’ melihat Noh men4fikan sekeras-ker4snya dakwa4n tersebut.

@kosmoonline Penyanyi Noh Salleh mengulaS berhubung spekulasi keretakan rumah tangganya bersama Mizz Nina yang hangat diperkatakan di sebuah laman sembang sebagai berita palsu.#beritatiktok #newstrending ♬ original sound – Kosmo!


Bukan hanya ‘koy4k’ dengan reaksi Noh malah wart4wan itu turut meninggikan suaranya selepas mendengarkan penjel4san dari penyanyi itu. Meninjau di ruangan komen, kebanyakan netizen turut sama terhibur melihat video yang dikongsik4n ini.

“First time nampak media koy4k, biasanya artis je akan macam koy4k…”

noh salleh

“Media koyak sambil makan asap.”

media

“Patutnya masa wartawan tu melenting, noh cakap je lahh terasa?”

komen

“Setuju ayat noh. Dia keluar untuk jual hasil seni. Bukan masalah peribadi.”

tik tok

Sementara itu, anda boleh juga baca kisah-kisah lain yang menarik di bawah:

Sumner:HCL

About admin blog

Check Also

[VIDEO] “6 Tahun Dulu..”- Isυ Pakaian Menjo̞lok Mata Riena Diana Dikecαm?, Sekali Tuan Badan Tampil Buka Mulut!

Pelakon yang cukup terkenal dengan karakter Lailer dalam Kampung People, Riena Diana baru-baru ini menjadi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *