“Sumpah sama doo”- Netizen sal4h sangka Ernie Zakri jumpa ‘Rossa’

Penyanyi, Ernie Zakri bukanlah asing lagi bagi ramai apabila telatahnya selain membuat persembahan yang sering mencetuskan rasa terkedu penonton, sikap sporting dan lucu selebriti ini tak kurangnya disenangi netizen.

Bukanlah selebriti yang suka ‘cover’, perangai lucu Ernie Zakri sering menghiburkan peminat apatah lagi apabila bergurau dengan suaminya, Syamel dimana kedua-duanya sememangnya pasangan yang sangat humble.

Jadi buat apa sahaja, tentu mencvri tumpuan ramai dan menerusi satu perkongsian salah satu video Ernie Zakri ini juga menarik perhatian ribuan warganet dengan bakat menyanyinya yang sering bersahaja namun padu.

@missannchannel HAHAHAHAH Geram tgk 2ketul ni😭 cr.aqilahmaria #fypシ #erniezakri #shihazikir #syamelernie ♬ CASABLANCA – Nuha Bahrin & Naufal Azrin

Perkongsian oleh akaun atas nama, missannchannel dengan kapsyen, “Hahaha geram tengok dua ketul ni,” itu membuatkan ruangan komen juga tidak ketinggalan dihujani pelbagai reaksi oleh peminat.


Apatah lagi ramai yang salah sangka melihatkan Ernie Zakri berjumpa dengan penyanyi popular Indonesia, Rossa itu namun rupa-rupanya Shiha Zikir yang sememangnya sering tular kerana wajah sama kedua-dua penyanyi berkenaan.

“Lah ingat Rossa tadi tu pelik kenapa nyanyi…”



“Sumpah sama do…”

“Aku fikir kan…”

>“Sejibik Rossa hoi”

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: HCL

About admin blog

Check Also

[VIDEO] “Sanggup dedah aurαt demi netizen..”- Nak Buktikan Tk Hαmil. Sekali Ini Tindαkan Mengejut BCL

Baru-baru ini, selebriti terkenal berasal dari Indonesia iaitu Bunga Citra Lestari telah menjadi mangsa body shaming kerana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *