“Lepas Balik Haji Wajib Pakaian Tutup Aur4t” – Nurtizen Tegvr Rita Sosilawati?

Tahun ini, kelihatan ramai selebriti yang terpilih untuk menunaikan ibadah Haji. Salah seorang selebriti yang terpilih adalah Rita Sosilawati yang merupakan pengasas produk kecantikan.

Bulan Paling Istimewa

Semua sedia maklum, Hari Arafah merupakan sebahagian daripada rukun haji dan ramai yang menunggu Hari Arafah ini yang disambut pada setiap 9 Zulhijjah setiap tahun.

Ibadah ini juga sangat signifikan dan adalah puncak berkumpulnya seluruh jutaan jemaah Haji dari segenap pelusok dunia di Arafah.

Rita Kongsi Video Sedang Berdoa


Melihat kepada Instagram, Rita ada berkongsikan kepada netizen satu video yang menunjukkan dia sedang berdoa di Arafah.

Malah dia juga turut bersyukur kerana diberi kesempatan untuk membaca doa-doa yang dikirimkan oleh ahli keluarga dan sahabatnya.

Netizen Beri Nas1hat?

Melihat diruangan komen, terdapat satu komen yang seolah-olah memberi nasihat kepada Rita setelah pulang ke Malaysia nanti supaya untuk menutup aurat kerana kesiankan kepada suami yang terpaksa menanggung dosa atas perbuatan isteri.

Malah, ada juga netizen yang seronok dan bersyukur melihat Rita kerana dipilih untuk menunaikan haji pada tahun ini.

Sekadar makluman, Arafah dikenali sebagai tempat berdoa paling mustajab dan di situlah Nabi Muhammad SAW mengambil masa yang sangat lama untuk berdoa.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber : Murai.my

About admin blog

Check Also

[VIDEO] “Sanggup dedah aurαt demi netizen..”- Nak Buktikan Tk Hαmil. Sekali Ini Tindαkan Mengejut BCL

Baru-baru ini, selebriti terkenal berasal dari Indonesia iaitu Bunga Citra Lestari telah menjadi mangsa body shaming kerana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *