Setelah 6 Tahun Berpisah, Fasha Sandha Akhirnya Dedah Sikap Sebenar Bekas Suami, “Dia Mungkin Terkenal Dengan Kontr0versi..”

Aktres cantik Fasha Sandha pada Isnin mended4hkan bekas suaminya iaitu Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai merupakan seorang lelaki yang baik pernah dijumpainya. Fasha mendedahkan perkara tersebut apabila dia menjawab pertanyaan peminatnya menerusi sesi soal jawab di laman Instagram.

Berbaik demi anak-anak

Foto: rizalashramrnt

Antara soalan yang diajukan peminat adalah mengenai hubungan pelakon itu dengan bekas suaminya. Peminat Fasha dilihat kagum dengan keperibadian Fasha bersama Rizal yang tidak pernah bersengk3ta selepas berpis4h. Peminat itu juga turut meminta tips yang boleh diikuti buat pasangan lain.

Pastinya peminat ingin mengetahui rahsia kebahagiaan ibu kepada tiga cahaya mata itu.

Suka tengok kak dengan bekas hubby baik je tak g4duh

Ada tips ke untuk pasangan lain

Menjawab pertanyaan tersebut, pelakon Khilaf Asmara tersebut mendedahkan di awal perpis4han wujud sal4h faham antara dirinya dan bekas suami. Namun kini, mereka berbaik demi kebahagiaan anak-anak.

Sejujurnya, hmm..ada ketika mula-mula dulu ada juga sikit sal4h faham, tapi bila dah menghampiri umur banyak, sama-sama berbaik demi anak-anak.

Penting untuk anak-anak semua nampak kami semua harmoni.

Lebih menarik perhatian, apabila Fasha juga menyifatkan bahawa bekas suaminya itu merupakan ayah dan lelaki yang baik pernah dijumpainya walaupun banyak terpalit dengan kontroversi suatu ketika dahulu.

Rizal adalah daddy dan salah seorang lelaki yang baik yang pernah i jumpa.

Dia mungkin terkenal dengan kontr0versi, tapi sejujurnya dia baik.

Menutup penulisannya itu, Fasha berkata dia tidak mempunyai sebarang tips seperti yang diminta peminatnya itu kerana dia bukan seorang pakar motivasi, guraunya.

Fasha sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga bersama Jejai pada 27 April 2012 sebelum bercerai pada 20 Januari 2016. Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu, Putra Rayfal dan Putri Raysha Jemyma.

Sumber: OhBulan

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *