“Tak Kisah Kalau Syamsul Nak Bayarkan S4man Ira Kazar, Janji..” -Puteri Sarah Jawab lsu Video Viral Kedai Emas

Isu rumah tangga pelakon, Puteri Sarah dan suaminya, Syamsul Yusof hangat diperkatakan sehingga hari ini. Isv tersebut bertambah pan4s apabila Sarah akhirnya mengambil tind4kan und4ng-und4ng terhadap orang ketiga yang dikatakan mengg4nggu kehidupannya selama ini.

Terbaru, Sarah sempat meluangkan masa bersama anak-anaknya meskipun sedang sibvk menguruskan urusan mahk4mah bersama pegu4mnya.

Today mama cuti

Today mama cuti. Outing day with anak-anak.

Di Instagram, anak-anak Sarah iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah kelihatan sangat gembira ketika keluar bersiar-siar bersama ibu mereka. Menurut Sarah, hari cutinya digunakan sebaik-baik yang mungkin untuk menggembirakan hati anak-anak.

Namun perhatian peminat lebih tertumpu kepada gambar keluarga tersebut tanpa kehadiran bapa kepada anak-anak Sarah iaitu Syamsul Yusof. Walau bagaimanapun, netizen yakin Sarah seorang wanita yang ku4t dan mampu membahagiakan anak-anak meskipun tanpa kehadiran suami di sisi.

Ujian Allah

Terbaru, seorang individu bertanya kepada Sarah sama ada dia sudah melihat ataupun belum video viral di TikTok berhubung Syamsul dan Kazar di sebuah kedai emas. Menurut Sarah, dia tidak kisah mengenai video tersebut. Tambahnya, dia tidak berasa ha1ran sekiranya suaminya itu mahu membayar saman Ira Kazar. Ujar Sarah, k3s sam4n ini akan diteruskan dan ianya dikategorikan sebagai k3s jen4yah.

Tak kisahlah Syamsul nak bayar sam4n Ira Kazar ke tak, janji sam4n tetap sam4n dan masuk k3s jen4yah.

Terdahulu, Sarah nekad untuk meneruskan saman terhadap pihak ketiga ketika dia sedang menunaikan ibadah umrah pada bulan lalu. Ujar Sarah, sepanjang empat tahun ini rumah tangganya sering dig4nggu dan maru4hnya terc4lar berikutan ‘peny0ndol’.

Sumber : Ohbulan

About admin blog

Check Also

[VIDEO] “6 Tahun Dulu..”- Isυ Pakaian Menjo̞lok Mata Riena Diana Dikecαm?, Sekali Tuan Badan Tampil Buka Mulut!

Pelakon yang cukup terkenal dengan karakter Lailer dalam Kampung People, Riena Diana baru-baru ini menjadi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *