Kehidupan Mewah Ala Anak Menteri Dipertik4i, Sekali Ini K0men Padu Elfira Loy

Pelakon Elfira Loy mendedahkan ada segelintir netizen yang kurang senang melihat kehidupan peribadinya bersama suami, Faris Khairol Anuar dan anak-anak.

Dari bujang lagi suka shopping

Membuka ruang untuk peminat di Instagram (IG), Elfira menjawab soalan warganet yang bertanya dari mana datangnya sumber kewangan sejak bujang lagi.

Dakwa individu tidak dikenali, pengacara berumur 28 tahun ini jarang berlakon malah tidak ada bisnes yang diuruskan.

Macam mana hidup awak sangat mewah? Nak kata berlakon banyak tak pun. Berniaga pun tak. Pendapatan dari mana? Tapi dari bujang lagi suka shopping mengalahkan anak Tan Sri.

Saya ada duit

Dalam pada itu, pemilik nama Nurul Elfira Loy Ahmad Sabri menegaskan dia seorang wanita yang bekerjaya dalam mencari rezeki. Katanya, biarpun hanya untuk membeli goreng pisang, dia tetap menggunakan duit sendiri.

Saya ada duit okey. Saya kerja siang dan malam cari duit. Saya nak beli goreng pisang pun saya tak minta duit laki (suami) saya. Saya beli sendiri.

Kalau saya jenis minta duit lelaki ‘kaya’ ni, saya dah pakai Ferrari. Tak adalah pakai kereta saya sekarang.

Paling-paling pun saya akan ada empat maid (pembantu rumah). Tapi tak, saya urus semua sendiri.

Terdahulu, Elfira yang mendirikan rumah tangga bersama Faris pada 1 Januari 2019 memiliki anak lelaki, Rayyan yang kini berusia dua tahun dan Nur Aria Mikayla yang dilahirkan pada 20 Mei lalu.

Sumber: Instagram @elfiraloy

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *