Pelawak dan pelakon Shuib Sepahtu sedar ada segelintir netizen yang cuba ‘menjodohkan’ dia dan rakan artis Zara Zya selepas sep0tong video mereka di Instagram viral baru-baru ini.
Sungguhpun begitu, Shuib menjelaskan yang agak tidak molek untuk berbicara tentang perkara tersebut memandangkan belum setahun arw4h isterinya, Siti Sarah Raissuddin meninggalkan dia sekeluarga.
View this post on Instagram
“Zara Zya, manis orangnya. Itu sahaja yang boleh saya ulas mengenai dirinya. Tiada apa lagi yang boleh dikongsikan pada waktu ini.
“Saya sedar yang netizen dan orang ramai nak ‘kenenkan’ saya dengan rakan industri dan sebagainya. Namun, apa yang boleh saya katakan belum masanya lagi.
View this post on Instagram
“Bagi saya, seperti tidak manis untuk asyik berbicara mengenai perkara ini memandangkan arw4h isteri meningg4l dunia belum setahun lagi,” katanya ringkas.
Terdahulu, netizen khususnya pengikut Shuib seakan-akan merestui jika Shuib dan Zara bertemu jodoh pada masa akan datang.
Selain itu, Zara Zya juga dilihat ada memuat naik tangkap layar artikel yang menunjukkan bahawa netizen suka melihat aksi mereka berdua di laman sosial.
View this post on Instagram
Terdahulu, Sarah melahirkan cahaya mata keempatnya menerusi pembed4han pada 6 Ogos tahun lalu dan diberi nama Ayash Affan.
Sarah disahkan meningg4l dunia pada jam 5.13 pagi di Unit Raw4tan R4api (ICU) H0spital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM) pada 9 Ogos tahun lalu.
View this post on Instagram
Sumber: Gempak