“Saya Dah Ada Demo…”- Hun Haqeem Bersedia Lancar Single Sulung, Ingin Kolabrasi Bersama Kakak

Nama Hun Haqeem sedang memuncak naik dengan bakat lakonan yang dipamerkan sering mendapat pujian peminat.

Cukup selesa dalam bidang lakonan, kini Hun atau nama aslinya Haqeem Hermy, 24, berkongsi cerita untuk beralih ke bidang nyanyian pula.

Ketika ditemui Gempak, Hun memaklumkan niat untuk mengeluarkan single yang sudah lama dirancang tetapi baru kali ini dia memandang hal itu ke arah lebih serius.

“Saya sentiasa ada niat dan rancang untuk keluarkan lagu, tapi saya masih ada perasaan segan.

“Jika boleh dikongsikan, ada beberapa komposer yang pernah melamar saya seperti Audi Mok dan saya juga ada menulis lagu sendiri.

“Saya memang teringin untuk ada lagu sendiri. Insya-Allah akan datang jika ada rezeki dan dipermudahkan.

“Saya sudah ada demo lagu sebenarnya, namun saya tetap memerlukan pendapat orang yang lebih professional untuk membantu saya menjayakan projek ni,” kongsi Hun.

Disudut lain, Hun turut memasang hasrat sekiranya diberikan peluang untuk melakukan kolaborasi bersama kakaknya yang juga merupakan pemain gitar kumpulan ExposeBand, Nureen Qistina.

“Sebelum ni mungkin ada yang pernah tonton beberapa cover kami berdua. Untuk merealisasikan impian itu pada saya nak kata mudah tak mudah, nak kata susah tak susah juga.

“Saya tidak kisah jika saya keluar lagu seorang atau duet sebabnya tujuan saya tetap sama iaitu untuk hiburkan pendengar dan peminat saya,” ujarnya ringkas.

Hun turut bersedia menerima baik buruk pendapat netizen selepas ini sekiranya lagu terbarunya dilancarkan kelak.

“Saya dikenali sebagai pelakon, untuk tampil sebagai penyanyi sebenarnya agak menakutkan saya.

“Dulu mula-mula jadi pelakon pun saya tidak menyangka akan jadi pelakon dan dikenali, maka jika saya ingin jadi penyanyi mungkin saya akan buat perkara yang sama, just follow the flow.

“Berkenaan keceman netizen saya sudah bersedia sebabnya saya buat apa yang saya minat, saya rasa mereka pun tidak akan anggap saya sebagai penyanyi hebat dan mereka mesti faham,” jelas pelakon kacak itu.

Hun ditemui ketika majlis sambutan setahun Sooka, Sooka Dah Besar Sekarang dan majlis pelancaran siri original Sooka “Hantu Raya Pergi Perang” pada Khamis lalu yang bertempat di Rex Kuala Lumpur.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: Gempak

About admin blog

Check Also

[VIDEO] “Sanggup dedah aurαt demi netizen..”- Nak Buktikan Tk Hαmil. Sekali Ini Tindαkan Mengejut BCL

Baru-baru ini, selebriti terkenal berasal dari Indonesia iaitu Bunga Citra Lestari telah menjadi mangsa body shaming kerana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *