“Dekat sangat hahaha”- Aeril Zafrel minta netizen edit video, ramai gelak besar tengok hasil terlalu ‘win’

Ramai peminat dapat mengikuti perkembangan pasangan selebriti dan usahawan popular ini, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal di media sosial apabila kedua-duanya juga personaliti yang aktif berkongsikan aktiviti dilakukan mereka.

Terbaharu pasangan sama cantik, sama padan ini dilihat bercuti mewah dan suasana indah tempat dikunjungi mereka cukup menarik perhatian peminat.

@aerilzafrel8nnampak real tak eiffel tour kt belakang tu ??♬ Nn – الحمد لله 🤎


Malah rakaman video Aeril Zafrel dan Wawa Zainal yang sweet tersebut turut mencuri tumpuan ribuan warganet. Namun begitu, nampaknya video tersebut turut menarik perhatian ramai gara-gara komen yang ditinggalkan Aeril Zafrel.

Dalam pada Aeril Zafrel turut meninggalkan komen untuk netizen jika ada yang boleh edit video tersebut yang berlatarbelakangkan Eiffel Tour kepada KLCC mencetuskan ramai gelak besar disebabkan ada yang menyahutnya dengan sangat win di aplikasi TikTok.

Melalui perkongsian video oleh akaun atas nama, mieishak_ ini menyebabkan ramai tidak dapat menahan ketawa menonton rakaman video Aeril Zafrel dan Wawa Zainal itu yang telah disuntingnya mengikut kemahuan Aeril Zafrel.

@mieishak_ Reply to @aerilzafrel8 no hal la bang @aerilzafrel ♬ original sound – mieee_

Hasilnya yang dikongsikan bersama kapsyen, “No hal la bang Aeril Zafrel,” itu menyebabkan netizen menghujani ruangan komen pula dengan pelbagai reaksi lucu.

“Nasib baik tak letak atas puncak…”

Aeril

“Elok elok menari tu…”

IMG_20220622_200330

“Atas menara terus ye…”

IMG_20220622_200347Aeril

“Salah negara lah bang minta tolong edit”

IMG_20220622_200421

sumber: HCL

 

 

About admin blog

Check Also

[VIDEO]“Anak Yang Bijak”-Telatah Jebat Jayden Kongsi Khasiat Air Zam Zam Mencuit Hati Netizen

Sebagaimana yang kita ketahui bahawa air zamzam ini muncul pada zaman Nabi Ismail AS ketika baginda ditinggalkan bersama ibunya Hajar oleh Nabi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *